viernes, 13 de noviembre de 2009

NADAL AMB "LA INDOMABLE"


Un any mes s’apropen aquestes dates tan assenyalades i ens preguntem: Que fem amb els nens durant les vacances de Nadal?

Per solucionar en part aquest problema l’Associació Sociocultural “La Indomable” de Ciutat Meridiana ofereix el CASAL DE NADAL
Una oportunitat d’alleujar-vos a vosaltres, pares i mares, la difícil tasca de compaginar la vida laboral amb la familiar.
Al nostre casal, els nens gaudeixen any rera any, d’un espai acollidor, material de joc simbólic, plàstica, audiovisuals, lectura y expressió corporal. Tot aixó, vetllats per un equip experimentat i amb una gran consciència social.

A més a més i desde fa dos anys, amb el suport del Pla Comunitari i de Veins i Veines del barri, programem també l´ESPAI OBERT DE JOCS. Un espai per anar amb els nostres fills i jugar amb ells una estona, tot coneixent altres pares, mares, avis o àvies que com nosaltres es preocupen pel benestar dels seus.


Aquests dos serveis a la comunitat son oberts a nens i nenes de 3 a 12 anys al Centre Civic Zona Nord els dies 23, 24, 28, 29, 30, 31 de desembre i el dia 4 de gener del 2010. A continuació describim horaris i requisits:

• CASAL DE NADAL:
Horari de 9 a 14 hs (amb inscripció previa i un preu de 20€ )

• ESPAI OBERT DE JOCS:
Horari de 10 a 13 hs (servei gratuit sense inscripció prèvia peró el nen haurà d’estar acompanyat per un adult)

No hay comentarios:

Publicar un comentario